Ulrica

God Morgon Fredag!
God morgon!
I dag vaknade jag tidigt och kunde inte sova... Har lite mycket i huvudet och måste struktuera upp var sak i rätt ordning. 
Träningen nu under sommaren då jag bara har tillgång att vara ut så får man skapa det som finns och är lätt att göra. 
Den vanligaste ursäkten jag får vid coach samtal är 
1. Jag är så otroligt trött etfer mitt jobb 
2. Jag har inte tid/ hinner inte för det är det och det....
 
Detta är bara prioritering av tid, och trött är man efter jobbet och träning ger energi, gäller att hitta rätt tränig som ger en mer energi. Tränar man och blir starkare så orkar man mer innan man blir trött. Tid finns, vi sitter mycket med vår telefon, avvara en halvtimme i soffan, har man barn sätt de på cykel, i vagnen gå en promenad. Gör några kroppsövningar framför TV ja det finns hur mycket möjligheter som helst. 
 
Jag kommer ta upp promenader/löpning hur man börjar med det som en sommar utmaning här på bloggen, vem hänger med. 
När man börjar med en ny sport må det än nu vara så måste man ge det tid, ca 3 månader innan man kan säga att detta tycker jag inte är kul... vi säger det om saker väldigt snabbt för att hitta ännu en ursäkt. :)
 
Vi börjar idag, inte på måndag....vill man så kan man börja vilken dag som helst. Logga din träning i telefon/ papper för att se din utveckling.
Nybörjare = börjar med en promenad i 20 min (längd spelar ingen roll vi jobbar tiden)
Medel (man är van att promenera men ej springa) Gå 5 min jogg långsamt 1 min gå 5 min jogga 1 min upprepa detta 5 gånger och avsluta med 5 min gå